TAKLIMAT PENSIJILAN HALAL DAN KEBERSIHAN PENJAGAAN PRODUK MAKANAN ANJURAN UNIMAS DAN OLD KUCHING SMART HERITAGE (OKSHE)

Taklimat pensijilan halal dan kebersihan penjagaan produk makanan bersama usahawan-usahawan OKSHE yang terdiri daripada usahawan produk makanan kraf dan kafe. Taklimat ini bertujuan untuk memberi pendedahan kepada usahawan-usahawan mengenai prosedur dan kepentingan pensijilan halal serta kebersihan penjagaan produk makanan.

Taklimat mengenai kebersihan penjagaan produk makanan disampaikan oleh Encik Mohammad Faez Bin Hj. Adenan pegawai dari Jabatan Kesihatan Negeri Sarawak
Taklimat berkenaan Pensijilan Halal disampaikan oleh Puan Hajjah Asmawaty @Asmah binti Ahmad dari pegawai dari Jabatan Agama Islam Sarawak

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: